Pajuniemi yrityksenä

Pekka Pajuniemi perusti lihansavustamon vuonna 1976. Perinteiset palvituotteet, lihaisat leivänpäälliset ja luomutuotteet ovat edelleenkin päätuotteemme, vaikka omistuspohja on vuosien varrella kokenut muutoksia. Nykyisin Pajuniemi on osa Landeli Group Oy:ta.

Herkullisia lihatuotteita

Pajuniemi markkinoi lihajalosteita Pajuniemi-tuotemerkillä.  Yritys myös tuo maahan erikoistuotteita kuten pateita ja kestomakkaroita.

Pajuniemen liiketoiminta perustuu lisäarvon tuottamiseen niin kaupalle kuin kuluttajallekin kestävän kehityksen periaatteella. Haluamme kehittyä jatkuvasti ja erottua eduksemme kilpailijoistamme.

Pajuniemen asiakkaita ovat vähittäiskaupat, suurtaloudet ja elintarviketeollisuus valtakunnallisesti. Henkilökuntaa on n. 25 henkilöä.

Pajuniemi Oy:n pääperiaatteita  ovat korkea lihapitoisuus, lisäaineiden välttäminen ja käsityömäinen valmistustapa perinteisiä reseptejä kunnioittaen.

Panostamme puhtaisiin tarkoin valikoituihin raaka-aineisiin ja aitoon makuun.

Tuotannossa, tuotekehittelyssä ja koko laitoksen toiminnassa otamme huomioon ympäristöasioiden kehittämisen sekä tuoteturvallisuusnäkökohdat HACCP- periaatteiden mukaisesti. Toimintamme perustuu alalle kuuluvaan lainsäädäntöön, täytämme aina viranomais- sekä asiakasvaatimukset.