Korppukinkku siivutettuna
- Perinteinen
- Herkullinen makureuna
Aineosat
Sianliha (92%), vesi, suola, stabilointiaineet (E451,E452), glukoosi, hapettumisenestoaine (E301), korppujauho, sinappi, vehnäjauho, säilöntäaine (E250).
Allergeenit
Sinappi/vehnäjauho
Rosmariinilammas
Aineosat
Lampaanliha 95%, vesi,suola, mausteet (rosmariini, valkosipuli), stabilointiaineet (E451,E452), glukoosi, hapettumisenestoaine (E301), säilöntäaine (E250).
Allergeenit
–
Savupotka
Ainesosat
Sianliha, vesi, suola, stabilointiaineet (E451,E452), glukoosi, hapettumisenestoaine (E301), säilöntäaine (E250).
Allergeenit
Luomupekoni luomulihasta
- Luomua
- Herkullista aamiaispöytään
- Kypsä, heti syötävä pekoni
Ainesosat
Suomalainen luomusianliha 95%, vesi, suola, stabilointiaine (E331), happamuudensäätöaine (E500,E300), luomu omenakuitu, säilöntäaine (E250).
Allergeenit
–
Toscanankinkku, basilikalla ja valkosipulilla maustettu makoisa kinkku.
Aineosat
Sianliha 89%, vesi, suola,mausteet (basilika, persilja, valkosipuli, mustapippuri), stabilointiaineet (E451,E452), glukoosi, hapettumisenestoaine (E301, säilöntäaine (E250).
Allergeenit
Maito ja maitotuotteet
Erikoiskypsä possun kassler kokonaisena
- Erittäin mehevä, aidosti ylikypsä.
- Perinteisesti valmistettu, hitaasti kypsytetty.
- Lihaisa.
Aineosat
Sianliha 95%, vesi, suola, stabilointiaineet (E451,E452), glukoosi, hapettumisenestoaine (E301), säilöntäaine (E250)
Allergeenit
–
Perinteinen rosvopaisti
Aineosat
Sianliha 95%, vesi,suola, stabilointiaineet (E451,E452), mausteet (musta,-valko,-chili,- ja cayennepippuri, paprika, valkosipuli, sipuli, rakuuna, persilja), glukoosi, hapettumisenestoaine (E301), säilöntäaine (E250)
Allergeenit
–
Wanhanajan keittokinkku
Aineosat
Sianliha 94%, lisätty vesi, suola, stabilointiaine (E451,E452), glukoosi, hapettumisenestoaine (E301), säilöntäaine(E250)
Allergeenit
–
Naudan suolaliha
- Kunnon savunmakuinen
- Lihaisa
Aineosat
Naudan sisäpaisti 94%, vesi, suola, stabilointaine(E451, E452), glukoosi, hapettumisenestoaine (301), säilöntäaine (E250).
Allergeenit
–